kerstdiner-flip

Kerstdiner

Flips Kerstdiner!

De feestdagen staan weer voor de deur en Bij Flip verzorgt ook dit jaar weer een heerlijk kerstdiner dat u in de gezelligheid van uw eigen huis kunt gebruiken.

Een schitterend menu, bereid door onze chef en zijn geweldige team. U hoeft alleen maar een paar eenvoudige instructies te volgen et voilà, uw geweldige kerstdiner staat op tafel.
U eet alsof u in een restaurant bent, maar hoeft u zelf niet uit te sloven in de keuken. Zo kunt toch volop genieten van een mooie kerst, het harde werk hebben wij al voor u gedaan.
kerstdiner-bij-flip-enschede
chateaubriand-bij-flip-kerstdiner

Hoe werkt het?

Simpel! Wij hebben een overheerlijk kerstdiner voor jullie samengesteld. Jij bestelt hier het menu voor het aantal personen waarmee je kerst gaat vieren en op welke dag je van het diner wilt genieten.

Behalve het diner vind je in de verpakking een handig recept. Op dit formulier staan de laatste (eenvoudige) stappen waarmee je het diner bereiden kunt en een paar tips om de gerechten mooi te presenteren.

De bereidingstijd per gerecht ligt tussen de 3 en 10 minuten per gang. De enige vereisten zijn een steelpannetje en een koekenpan. De soep serveer je in een wijnglas de overige gangen kunnen op een bord.

Alle gerechten zijn eenvoudig te bereiden, zodat je niet de hele dag hoeft te kokkerellen, maar kunt genieten van het gezelschap.

Wat kost het?

Het viergangenmenu is € 44,50 per persoon. Bezorging kost 7,50.

Afhalen en laten bezorgen kan op 24, 25 & 26 december. Tijdens het bestellen kan je zelf een dag en tijdvak kiezen waarop je graag wil dat we langskomen of dat je het kerstdiner wil afhalen.

De afhaallocatie is dit jaar goed te bereiken met de auto, namelijk bij onze keuken aan de Staalsteden 4a in Enschede.

We bezorgen de kerstdiner dit jaar op de volgende postcodes: 7511, 7512, 7513, 7514, 7521, 7523, 7531, 7533, 7534, 7535, 7541, 7542, 7543, 7544, 7545, 7546.

kerstdiner-met-wijn-bij-flip

Ja, ik wil zo’n diner!

Bestel dan nu je kerstdiner!
Klik hiernaast of hierboven op de knoppen om een kerstdiner toe te voegen aan je bestelling. Voeg voor elk persoon een kerstdiner toe. Voor een gezelschap van 4 personen, waarvan 1 vegan wil eten, voeg je dus 3x het  kerstdiner toe, en 1x het vegan kerstdiner. Bij de laatste stap van het bestellen, het achterlaten van je gegevens, is er de ruimte om opmerkingen achter te laten over eventuele allergieën en dergelijke.

Flip en zijn team wensen u heerlijke feestdagen en alvast een gezond 2022!